Het idee voor ANIMAP is voortgekomen uit de huidige situatie, die ons in de nabije toekomst meer en meer zal bezighouden en uitdagen. ANIMAP is het logische antwoord op de steeds uitgesprokener tweedeling van onze samenleving, tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden.
Wij komen op voor het feit dat alle mensen gelijke rechten hebben, of ze nu gevaccineerd of ongevaccineerd zijn, en daarom steunen wij elkaar.

Vanuit het idee werd een concept ontwikkeld, dat vervolgens door ijverige en bekwame programmeurs binnen zeer korte tijd werd gerealiseerd. ANIMAP is “in uitvoering” en zal voortdurend worden ontwikkeld en verbeterd. Voor functies die (nog) niet voor u beschikbaar zijn, vragen wij om uw geduld.

ANIMAP is ontworpen voor non-profit. Het concept, de programmering en de verdere ontwikkeling van de bedrijvengids geschieden op vrijwillige basis. Om de ontwikkelingskosten te herfinancieren en de kosten voor verdere ontwikkeling en exploitatie te dekken, zijn wij zeer dankbaar voor alle financiële steun.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 

Uw bijdrage naar eigen goeddunken zal ons bereiken

Via bankoverschrijving:

Migrosbank Zürich
BIC: MIGRCHZZXXX
IBAN: CH02 0840 1000 0607 5303 0
zu Gunsten von:
REAKTION.ORG
CH-9000 St. Gallen

Bestemming: “ANIMAP”

of via Paypal naar: