MAAISTRAAT 79200 APPELSBelgiëMédecins, médecine et santé

Beste Krijger,

Kwantumhealing is voor wie in mirakels geloofd en in zijn/haar eigen Kracht blijft staan … als het extreme komt opdagen in je leven …
Sedert januari 2014 deed ik mijn eerste mirakel op Tenerife … met hartverbinding zaken in de 3D veranderen.
Op 6 januari Driekoningen 2018 genas ik mezelf van een 23,5 jaar durende onderrug blokkade via een korte meditatie in één van dr. Joe Dispenza’s workshops via het kwantumveld. En een waslijst van andere psychosomatische klachten verdwenen naderhand ook. Op energetisch niveau begon het in mijn lichaam weer te stromen. na een jaar.
In 2019 was het de beurt aan de vele vogels in mijn tuin en andere die via intelligente frequenties naar mij toekwamen omdat ze ziek, gekwetst of verzwakt waren. Of wilden sterven … IN 2020 was het de beurt aan de Mens … doch toen kwam de Corona-tijd ..
Ik genees mezelf nog steeds, mijn kat en de vogels, en ook anderen, … Jezus had hiervoor ook geen praktijkruimte nodig … hij ging op pad. En wie zijn pad mocht kruisen kon deelachtig zijn aan deze Essense therapeutische geneeswijze via de frequenties van het Hart.
DE TIJD IS RIJP om dit verder uit te werken en mijn aanwezigheid op deze planeet aan u kenbaar te maken. Samen met al mijn krachtige goddelijke talenten, als PIONIER in deze eindtijd, en tijden van NIEUW BEGIN. Talenten die uiteindelijk elk bewust mens al groeiend kan ontwikkelen. Een talent die al die tijd in ieder van ons latent gebleven is in het Veld rondom de Mens. Dit mag nu naar buiten treden. De toepassing van de techniek duurt bij mezelf slechts een paar luttele seconden en weg zijn de pijnen. Mijn Veld strekt zich heel ver uit. Dus genezing vanop afstand zou mogelijk kunnen zijn … Ook Covid … Dit pionierschap gaat puur over Licht en Informatie.
Niks te verliezen, enkel te WINNEN …
GROEPSMEDIATIES blijken naar mijn ervaring mega belangrijk om de verbinding tussen ons nog meer te bekrachtigen. Met de juiste intentie werkt dat via het internet even efficiënt.

Alle goeds en doe het goed !

 » MAY THE FORCE BE WITH US  »

+3 1 6 8 3 4 1 8 0 8 0
Email :

En entrant sur le site animap, l'entreprise montre son désaccord par rapport aux règles sanitaires "covid" imposées par le gouvernement belge, en particulier pour l'utilisation du CST (Covid Safe Ticket). Il n'effectuerait le contrôle du CST que sous la contrainte et contre son gré. Animap est fondé sur la bonne foi et ne porte aucune responsabilité si ce principe éthique n'est pas respecté.