DIERPRAKTIJK BEEST
Een klantgerichte homeopathische praktijk voor dieren. Dierpraktijk Beest neemt de tijd voor je (huis)dier. Eerlijk en deskundig advies. Passie voor dieren en de natuurgeneeskunde staan voorop. U bent bij Dierpraktijk Beest aan het juiste adres voor o.a. Bioresonantie, Homeopathie, Fytotherapie, Bach Bloesemtherapie, Aromatherapie, Bewegingsklachten, Chronische ziekten, Allergieën, Maag-darmklachten en Voedingsadvies.
Kennis, kwaliteit & passie
Dierpraktijk Beest onderzoekt uw dier vanuit een holistisch perspectief. Dit betekent dat wij uw dier in zijn/ haar totaliteit bekijken. Zo worden naast de hulpvraag onder andere het medisch verleden, voeding, huisvesting en bewegingsaspecten meegenomen. Op deze manier ontstaat een compleet beeld van uw dier, samenhang tussen afzonderlijke klachten en het ontstaan van de klacht(en). Naast het gebruikelijke fysieke aspect betrekken wij ook mentale en energetische aspecten.

Door bij ANIMAP te registreren ziet dit bedrijf uitdrukkelijk af van de voorlegging van gezondheidsdocumenten. ANIMAP is gebaseerd op "ter goeder trouw" en garandeert daarom niet de naleving van deze ethische principes.