Bent u op zoek naar een fijne, natuurlijke plek voor uw retreat, training of workshop? Of zoekt u een leuk vakantieadresje voor een weekendje weg in de Ardennen? Houdt u van rust, ruimte en pure natuur en vindt u vegetarisch eten van goede kwaliteit een plus? Dan zit u goed bij ons. Wij ontdekten La ferme du Bois-le-Comte 25 jaar geleden en zijn nog altijd verliefd op deze bijzondere plek. We delen ze graag met u, er is plaats voor groepen tot 55 personen en ook gasten en vrijwilligers zijn welkom.

U verblijft op een mooi landgoed van 10 hectare (bio, permacultuur en deels Natura 2000) temidden van een uitgestrekt natuurgebied. De stilte is hier hoorbaar, de sterren stralen helderder dan elders en de zuivere, zuurstofrijke lucht ruikt heerlijk.

De hoeve dateert uit de 19de eeuw. We hebben ze ecologisch gerenoveerd met warme, natuurlijke, ademende materialen. Er zijn 21 kamers en voor de groepen 2 groepsruimtes.

In de lichtrijke, ruime eetzaal met theehoek, bar, haardvuur, piano en zicht op de groene vallei geniet u van onze vegetarische seizoenskeuken, ter plekke bereid met verse, lokale bio producten. Bij mooi weer eten we buiten, daar hebt u hetzelfde mooie uitzicht.

Door bij ANIMAP te registreren ziet dit bedrijf uitdrukkelijk af van de voorlegging van gezondheidsdocumenten. ANIMAP is gebaseerd op "ter goeder trouw" en garandeert daarom niet de naleving van deze ethische principes.