Aan het Internationaal Erkend Korzybski Instituut behaalde ik in een vijfjarige opleiding een Master in de Psychotherapie. Mijn therapie focust op het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt. Daarbij gaat de aandacht vooral uit naar de oplossing veeleer dan naar het probleem. Het uitgangspunt is dat het niet altijd nodig is om inzicht te hebben in het ontstaan van problemen om deze te kunnen oplossen.

Daarnaast ben ik Reiki Master volgens de methode van Dr. Mikao Usui en volgde ik opleidingen klankschalen en kinesiologie.
Je kan bij mij tevens terecht voor een training Hartcoherentie.

Mijn specialisaties omvatten :
Eetstoornissen
Hoogsensitiviteit
Burn-out
Verslaving
Depressie – zelfmoordgedachten
Relatieproblemen
Laag zelfbeeld
Angsten
Bewustwording – spirituele vragen

Vanuit mijn diverse opleidingen en ervaring, kan ik een totaaloplossing bieden opdat jij kan groeien en bloeien vanuit jouw eigen kern. Met een nieuwe kijk op het leven en de wereld om je heen.

Ik bied jou een traject op maat.
Jij bepaalt zelf je doelen, de timing, het ritme van de begeleiding.
Hierin wisselen zowel therapie, coaching, spirituele richting als energetische behandelingen elkaar af. Al naar gelang jouw voorkeur en behoeftes.

Benieuwd ? Neem een kijkje op mijn website.
Warme groet,
Nathalie

Door bij ANIMAP te registreren ziet dit bedrijf uitdrukkelijk af van de voorlegging van gezondheidsdocumenten. ANIMAP is gebaseerd op "ter goeder trouw" en garandeert daarom niet de naleving van deze ethische principes.